light a candle light a candle light a candle

wHAjo De Jonge Apostelen

De Heer antwoordde: 'Zeg niet: Ik ben veel te jong!'

In onze pastorale eenheid werd begin juni 2017 een nieuwe jeugdpastorale werking wHAjo gestart. Deze naam is een sympathiek klinkende afkorting van Werking Heilige Apostelen Jongeren. Deze werking wordt ondersteund door de jeugddienst van ons bisdom.
De jeugddienst ondersteunt op enkele plaatsen in ons bisdom nieuwe initiatieven om jongeren samen te brengen rond inspiratie, geloven, christen worden, kerk zijn... Dit project van de jeugddienst heet ‘Inspirelli’.
Heel concreet betekent dit voor onze werking dat Nico actief is in onze pastorale eenheid als jongerenpastor. Zijn werk en de initiatieven van wHAjo worden door Thijs mee ondersteund namens Inspirelli.

Samen naar 'de preekstoel'

Dinsdag 25 juli gaan we naar ‘de preekstoel’ in Herentals. Anja ‘t Kindt, gemeenschapsverantwoordelijke van de Ark, spreekt er over wat het voor haar betekent om christelijk gelovig te zijn.

Met de jeugdraad van Mol

Donderdag 27 juli zijn we van 15 tot 17 uur te gast in jeugdhuis Tydeeh voor de Mix and Greet.

Wandeltocht: Hartstocht, weg van jou

29 september
29 september verzamelen we om 23 uur aan de kerk in Hulsen. We starten een voettocht naar Scherpenheuvel. Na het ontbijt hebben we een activiteit met alle jongeren die mee stappen. Vervolgens sluiten we om 10.30 uur aan bij de eucharistieviering in de basiliek waar andere mensen uit Mol en Balen de start van hun activiteit hebben. Na de viering worden we met de bus weer naar Hulsen gebracht.

Op vraag van Paus Franciscus

Dinsdagavond 10 oktober komen we samen om enkele vragen te bespreken die Paus Franciscus aan ons heeft gesteld in voorbereiding van de jongerensynode.

Plussers

Zaterdag 14 oktober hebben de vormelingen van 2017 en 2016 uit Balen en Mol een terugkomactiviteit om 18 uur in het parochiecentrum van Balen Sint-Andries.

Meer info over de jongerenpastoraal in ons bisdom vind je op de Facebookpagina van Inspirelli.

Contact

Nico Peeters
0474 74 82 78
nico.jeugdpastor@gmail.com