light a candle light a candle light a candle

wHAjo De Jonge Apostelen

De Heer antwoordde: 'Zeg niet: Ik ben veel te jong!'

In onze pastorale eenheid werd begin juni 2017 een nieuwe jeugdpastorale werking wHAjo gestart. Deze naam is een sympathiek klinkende afkorting van Werking Heilige Apostelen Jongeren. Deze werking wordt ondersteund door de jeugddienst van ons bisdom.
De jeugddienst ondersteunt op enkele plaatsen in ons bisdom nieuwe initiatieven om jongeren samen te brengen rond inspiratie, geloven, christen worden, kerk zijn... Dit project van de jeugddienst heet ‘Inspirelli’.
Heel concreet betekent dit voor onze werking dat Nico actief is in onze pastorale eenheid als jongerenpastor. Zijn werk en de initiatieven van wHAjo worden door Isaac mee ondersteund namens Inspirelli.

PROGRAMMA 2019-2020


1 september: De Achtste Dag
1 september is het Scheppingszondag en de start van het nieuwe IJD-werkjaar! Op drie locaties gaat IJD aan de slag met het nieuwe jaarthema ‘De Achtste Dag’ waar de zorg voor de schepping centraal staat. Eén van die drie locaties is in Mol.
11.00 tot 12.30 u. jongerentocht waar we spelenderwijs één worden met de natuur. Afspraak aan 'de dekenij' in Mol.

Meer info, zie www.facebook.com/events/434515813943222/?active_tab=discussion

11 september: bekendmaking jaarprogramma + boekentassenwijding
Op 11 september wordt het jaarprogramma van ‘wHAjo!’ feestelijk voorgesteld met een hapje en een drankje. Nadien vindt er een viering met ‘boekentassenwijding’ plaats in de Taborkapel (Markt, 2400 Mol).Vergeet je boekentas niet!
13.00 u.: Samenkomst dekenij (Graaf de Broquevillestraat 2, 2400 Mol)
13.30 u.: Feestelijke bekendmaking jaarprogramma ‘wHAjo!’ met een hapje en een drankje
15.00 u.: Viering met boektassenwijding (Taborkapel, Markt, 2400 Mol)
15.30 u.: einde

14 september: plussersactiviteit: jeugdfestival Mol
Op zaterdag 14 september gaan we met de plussers naar het jeugdfestival in Mol. Vele spelletjes en animatie staan ons daar op te wachten! Het belooft een mooie dag te worden.
14.00 u.: Samenkomst dekenij (Graaf de Broquevillestraat 2, 2400 Mol)
14.30 u.: jeugdfestival (Rivierstraat 8, 2400 Mol)
17.00 u.: einde (Graaf de Broquevillestraat 2, 2400 Mol)


Zoals eerder vermeld wordt het jaarprogramma en algemene info op 11 september bekendgemaakt. Nadien zal dit verschijnen op Facebook (www.facebook.com/InspirelliMolBalen/), Instagram en Kerknet (www.kerknet.be/ijd/artikel/whajo-inspirelli-mol-balen). Gelieve uw zoon/dochter voor de activiteiten van september in te schrijven door simpelweg een mail te sturen naar isaac.van.der.jeught@ijd.be. Zo krijgen we een duidelijk overzicht wie we mogen verwachten op onze activiteiten. Zijn er vragen? Stel ze gerust via mail of telefoon (03 454 11 44). Ook vragen we deze info te bezorgen aan mogelijke geïnteresseerden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Alvast hartelijk bedankt voor uw interesse, tijd en inzet!

Meer info over de jongerenpastoraal in ons bisdom vind je op de Facebookpagina van Inspirelli.

Contact

Nico Peeters
0474 74 82 78
nico.jeugdpastor@gmail.com