light a candle light a candle light a candle

wHAjo De Jonge Apostelen

De Heer antwoordde: 'Zeg niet: Ik ben veel te jong!'

In onze pastorale eenheid werd begin juni 2017 een nieuwe jeugdpastorale werking wHAjo gestart. Deze naam is een sympathiek klinkende afkorting van Werking Heilige Apostelen Jongeren. Deze werking wordt ondersteund door de jeugddienst van ons bisdom.
De jeugddienst ondersteunt op enkele plaatsen in ons bisdom nieuwe initiatieven om jongeren samen te brengen rond inspiratie, geloven, christen worden, kerk zijn... Dit project van de jeugddienst heet ‘Inspirelli’.
Heel concreet betekent dit voor onze werking dat Nico actief is in onze pastorale eenheid als jongerenpastor. Zijn werk en de initiatieven van wHAjo worden door Thijs mee ondersteund namens Inspirelli.

Blokken in de kerk

De examens zijn stressvol. Soms lukt studeren thuis niet goed omdat je daar snel afgeleid bent. Je kan dan naar de bib of de jeugddienst in Mol, maar ook naar de St-Andrieskerk te Balen!
Let op! Een kerk is koel en rustig tijdens de zomer, maar er is geen wifi! Als je op internet bestanden nodig hebt, best vooraf downloaden!

JEP!-kamp Juli

JEP!-kamp is een kamp waar jongeren van 12 tot 30 kunnen samenkomen, waar ze zichzelf kunnen zijn en amuseren en stilstaan bij zichzelf/geloven centraal staan.
Info: https://www.kerknet.be/ijd/evenement/jep-2018-genieten-geloof-kamp


Meer info over de jongerenpastoraal in ons bisdom vind je op de Facebookpagina van Inspirelli.

Contact

Nico Peeters
0474 74 82 78
nico.jeugdpastor@gmail.com